ALBANIAN VISION INSTITUTE

Albania VISION Institute është krijuar si sh.p.k në vitin 1996 si e vetmja kompani për tu marrë ekskluzivisht me shëndetin e SYRIT. Eshtë kompania e parë shqiptare që pas ndryshimeve demokratike të vendit, vuri në qëndër të vëmendjes së shëndetësisë shqiptare shëndetin OKULAR nëpërmjet instalimit dhe zhvillimit të aktivitetit shëndetësor privat. Kompania u krijua fillimisht si klinikë mjekësore okulistike me kabinetin e vizitave dhe sallën e operacioneve për operacionet e syrit dhe më vonë u plotësua me Shkollën OPTIKE per përgatitjen e OPTICIENËVE të pare ne vendin tonë si dhe me magazinat optike për tregëtimin e materialeve optike dhe mjekësore qe lidheshin me syrin si xhama optik, syze optike, proteza, lente kontakti, lente intraokulare dhe sisteme optike.

 

Vision Clinic

Vision Optic Shop

Vision School

Clinical Cases

Information

Medicaire HTM-Tirana, Albanie

Medicaire HTM France et VISION ltd de Tirana sont Partenaire des spécialistes de la... Read more

,

Chalazion-Hordeolum

A stye (also called a hordeolum) is a small, red, painful lump that grows from... Read more

PRESBYOPIA

Presbyopia is a common type of vision disorder that occurs as you age. Presbyopia results in the... Read more

Hyperopia

Hyperopia, is a common type of refractive error where distant objects may be seen more clearly... Read more

Miopia

Myopia occurs when the eye grows too long from front to back. Instead of focusing images on the... Read more

Amblyopia

 

The brain and the eyes work together to produce vision. The eye focuses light on the back part... Read more

Dry Eye

Dry eye occurs when the quantity and/or quality of tears fails to keep the surface of the eye... Read more

Blepharitis

Blepharitis is a common condition that causes inflammation of the eyelids. The condition can be... Read more

Astigmatism

Astigmatism is a common type of refractive error. It is a condition in which the eye does not... Read more

Age-Related Macular Degeneration

What you should know about age-related macular degeneration

Perhaps you have just learned that... Read more

Testimonials

What our patients say about us

Pas një aksidenti në moshën 6 vjeçare, kur askush nuk e merrte përsipër një ndërhyrje kirurgjikale, profesor Pajtimi  më riktheu jo vetëm estetikën, por edhe shikimin.

33 vjeçe, Irena B.

Si pasojë e miopisë së lartë, retina ime pësoi një çarje, për të cilën kreva një ndërhyrje me lazer. Faleminderit  Klinika Vision

23 vjeç, Elton K.

Vizitova vajzën për një ulje pamje në njërin sy dhe u diagnostikua në kohë me një infeksion të dritës së syrit. Falë prof. Pajtim Lutaj sot vajza ime shikon 100%”

48 vjeçe, Vilma P.

Shërbim i përkryer, profesional dhe shumë i kulturuar

60 vjeçe, Liliana H.