Qendra e Kirurgjisë Refraktive TIRANA&HTM (Centre Laser HTM-France&VISIONAL -TIRANA au Medicaire HTM-Tirana,  Albanie.) 

Medicare HTM France dhe VISION sh.pk e Tiranës janë prej 20 vitesh partnerë në fishën e kirurgjisë së syrit.

Ju prezantojmë Qendrën e parë në Shqipëri me dy Lasera të rinj: Laser Eximer Schwind Amaris 500E ( Mbreti i LASIK ) dhe Laser Femto LDV Z6 (Zimer femtosecond laser). Falë këtyre dy aparaturave te fundit, Ndërhyrjet në sy per te hequr numrin e syzeve eshte 100 me laser. Kjo quhet  FemtoLASIK.

Misioni ynë është të ofrojmë zgjidhje inovative të kirurgjisë refraktive me teknologjinë më të fundit, të mbështesim kirurgët në praktikën e tyre kirurgjikale, të shpërndajmë pajisje mjekësore cilësore të implantueshme, t'i kushtojmë rëndësi të madhe kënaqësisë së mjkeve kirurge dhe pacientëve.

Partner i vërtetë i okulistëve në praktikat e tyre kirurgjikale. Kënaqësia e dhe e pacientëve të tyre është në qendër të aktivitetit tonë. Produktet tona janë zgjedhur të gjitha me kujdes sipas nevojave të praktikuesve tanë partnerë. Në një qasje cilësore, ne kemi zhvilluar gjithashtu një shërbim inovativ duke u dhënë partnerëve tanë akses në teknologjitë e avancuara mjekësore me kosto të reduktuar.

Ne japim  zgjidhje inovative dhe liri sipërmarrëse?

 

 

Distribucion

Qendra nëpër botë

Qëndra laser HTM-Vision Tiranë, Shqipëri

Shpërndarja e materialeve  mjekësore të implantueshme oftalmologjike  dhe në veçanti implantet intraokulare të gjeneratës së fundit, implantet intraokulare multifokale, Thoric si dhe një sërë pajisjesh diagnostikuese (topografë, OCT, Laser Yag, aberometri, M. Speculare etj.) dhe trajtim me lazer.

Oftalmologë,  në disa qëndra në  Francë, në Spanjë, , në Poloni, në Shqipëri… ne ju ofrojmë një shërbim me asistencë teknike që ju mundëson akses në teknologji të larta mjekësore në kohë dhe kosto të përbashkëta

Qendra e parë me laser për kirurgji refraktive në Shqipëri ku mirëpresim pacientët për praktikimin e kirurgjisë refraktive dhe mjekësisë estetike me besim: Qendrat laserike HTM-Vision Tirana.

(www.center-laser.com  www.vision-al.com

Image 2

Image 3

Image 5

1- Vlerat tona

Sektori i kirurgjise së Syrit është një fushë e larmishme  dhe shumë shpërblyese që kërkon ekip të përhatitur dhe të bëjë më të mirën çdo ditë.

Afërsia dhe dëgjimi Me vëmendje i pacientit

Rigoroziteti dhe vullneti për të ofruar sherbim me rezultatet më të mira

Angazhim maksimal dhe passion në punë

Besim te ekipi jonë dhe integritet ne punë

Bashkëpunim dhe punë ne ekip

Fryma luftarake, vullneti për të ndërmarrë dhe për të kapur mundësitë

Fryma e diferencimit, krijimtarisë dhe guximit të kënaqshëm

Produits

Image 43

lexoni me kujdes udhëzimet përpara përdorimit.

2- Materialet

 • Stacione diagnostikuese/anketuese  në Qëndren e pare Laser Femto Lasik. 

Tirana HTM&VisionAL Laser Center u ofron okulistëve aparatura diagnostike thelbësore për praktikimin e kirurgjisë refraktive ose të kataraktit.

Ekipi ynë ofron siguri në trajtimin me lazer, mbështetje teknike dhe klinike në sallën e operacionit, këshilla  se si të përmirësoni praktikat tuaja për të përdorur pajisjet diagnostikuese në një mënyrë të optimizuar, ju mbështesin në zhvillimin e trajtimeve të personalizuara te te mbetave te refraksionit dhe presbiopisë

Les topographes Sirius et Pentacam sont des dispositifs médicaux de classe IIa. Veuillez lire attentivement la notice avant toute utilisation

SCHWIND Le Sirius®

 • Caméra de Scheimflug 3D rotative
 • Topographe
 • Pupillomètre
 • Mund të kombinohet me lazerin Schwind Amaris Excimer

Image 45

Image 54

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shërbimet Tona: 

Image 6 

 

Shërbimet e oftalmologjisë

MËSO MË SHUMË rreth zhvillimit të kirurgjisë refraktive..

Koncepti i zhvillimit të kirurgjisë refraktive në vendet e Ballkanit i lejon çdo okulisti të aksesojë teknologjinë e laserit excimer dhe femtosecond në një kuadër të përshtatshëm teknik, teknologjik dhe kirurgjik dhe pa presion financiar.

 

Të ndihmuar nga teknikë të sigurisë lazer, të trajnuar në teknologji dhe teknika të vazhdueshme, specialistët menaxhojnë kurbën e tyre të të mësuarit dhe zgjerojnë fushën e tyre të aplikimit me qetësi.

Image 197      http://www.medicare-htm.com/wfmedicare/wp-content/uploads/2018/12/fotolia_156644312.jpg

 

Les centres laser

EN SAVOIR PLUS

Në një ambient të ngrohtë dhe të rafinuar kushtuar shëndetit, Klinika Tirane Vision dhe Qendra Laserike HTM-VusionAL ju lejojnë të kryeni aktivitetin tuaj të kirurgjisë refraktive me mjete të teknologjisë së lartë.

 

Një ekip paramjekësor ju shoqëron gjatë gjithë procedurave tuaja dhe qëndron në dispozicionin tuaj për të përmirësuar gjithmonë shërbimin e ofruar.

 Image 196      Image 195

 1. Shërbimet e oftalmologjisë
  • Shërbim në shumë vende,

Në vitin 1994, koncepti i marrjes me qira të apparaturave laser në shumë vende u shfaq midis shërbimeve të ofruara nga Medicare HTM. Qëllimi i saj? Lejoni çdo okulist të aksesojë teknologji të tilla si lazeri excimer pastaj femtosecond në një kornizë të përshtatshme teknike dhe teknologjike.

Në Tiranë bashkëpunimi i klinikes VISION me Medicaire HTM, France filloi ne 2002. Marrja me qira në shumë vende lejon kirurgët okulistë të zhvillojnë aktivitetin e tyre të kirurgjisë refraktive pa investimet dhe presionin financiar që mund të përballet me blerjen e teknologjive të larta.

 

Ne u ofrojme oftalmologeve:

 • Përdorimi i teknologjive më të kontrolluara në botë: e gjithë procedura e kontrollit dhe kalibrimit kryhet në çdo instalim
 • Qasje në një platformë kirurgjikale të gjeneratës së fundit pa investim
 • Asistencë nga profesionistë të kualifikuar: kjo mbështetje teknike ju lejon të përqendroheni te pacienti
 • Shkëmbime me praktikues të përvojave, kombësive dhe praktikave të ndryshme.
 • Përvoja e një rrjeti prej mijëra pacientësh të trajtuar.
 • Që nga viti 2002, certifikimi ISO 9001 për të mbështetur procesin e sigurimit të cilësisë të zbatuar brenda kompanisë për të nxitur përgjithmonë përmirësimin e vazhdueshëm të shërbimit tonë dhe për rrjedhojë kënaqësinë tuaj dhe të pacientit tuaj.

Që nga viti 2005 ne u kemi ofruar okulistëve mundësinë për të zhvilluar kirurgji refraktive dhe për të përmbushur kërkesat e pacientëve të tyre (korrigjim numrit te syzeve  me laser) pa investime dhe presion financiar.

Koncepti i multisite-it të krijuar, mundësoi zhvillimin e kirurgjisë refraktive për herë të parë në Shqipëri. Në bashkëpunim me Profesor Pajtim LUTAJ, dhe Klinikën VISION të Tiranës, ne u kemi mundësuar okulistëve shqiptarë aksesin e teknologjisë së lazerit excimer në një kuadër të përshtatshëm teknik, teknologjik dhe kirurgjik.

Shërbimi ynë i marrjes me qira të excimer-it dhe lazerit femtosecond në shumë vende përfshin:

 • MBËSHTETJE në rekrutim me ofrimin e fletëpalosjeve informative, videove,
 • MIRËMBAJTJA e lazerit kryhet në çdo instalim, pra përpara çdo përdorimi
 • Furnizimi me MJEKËT KONSUMUESE, si gazi
 • Menaxhimi i LOGISTICS, me një orar kalimi të fortë mbi 6 muaj
 • ASISTENCA e mjekut gjatë ndërhyrjeve

 

Image 48

Dëshironi të dini më shumë dhe të kontaktoheni nga një përfaqësues i shitjeve? Përdorni formularin tonë.

 • Zgjedhjet tona teknologjike

Medicare HTM-France -VisionAL Tirana ka zgjedhur teknologjitë e gjeneratës së fundit të laserit, duke ofruar të gjitha kërkesat e nevojshme për t'i ofruar pacientëve tuaj trajtim të sigurt dhe rezultate të mira.

Laser excimer : Amaris 500E de SCHWIND

Image 49

Lazeri Schwind AMARIS indikohet për kirurgji refraktive pa kontakt (trans PRK).

Shtrirja e saj është

 • Miopi (-12D)
 • Hipermetropia (+6D)
 • Astigmatizmi (+/- 5D)
 • Presbiopia (moduli Presbymax)

Lidhja e lazerit me topografin Sirius bën të mundur kryerjen e trajtimeve të personalizuara dhe kompensimin e ciklotorsionit.

 

 

 

 

Le laser excimer est un dispositif médical de classe IIb, destiné à la chirurgie réfractive de la cornée.

Veuillez lire attentivement le mode demploi avant toute utilisation.

 

Laser femtoseconde Z6 de Ziemerz6

 

FEMTO LDV Z6 PowerPlus, është një laser femtoseconde kirurgjikal kompakt.

Ky bën të mundur appliki!et e më poshtëme:

 • Prerje të kornese per kirurgjinë réfractive ,
 • Prerje lamelaare per transplantin e kornesë
 • Realizimin e tunelit intra-kornealper vendosjen e (semiunazave) dhe krijim xhepit intra-korneal Réalisation de tunnels (pose d'inlays) 

 

 

Laseri femtosecond është një pajisje mjekësore e klasit IIb, e destinuar

 

 • për realizimin e prerjeve të kornesë si pjesë e kirurgjisë refraktive LASIK ose në kirurgjinë lamelare të kornesë (transplantimi i kornesë)
 • ndihmë gjatë operacionit të kataraktit
 • Ju lutemi lexoni me kujdes manualin e udhëzimeve përpara përdorimit.
 • Asistencë teknike

Në baza ditore: Për të menaxhuar teknologjitë (nga konfigurimi tek mirëmbajtja), menaxherët e sigurisë së laserit ju shoqërojnë çdo ditë dhe janë tërësisht të përkushtuar ndaj laserit të tyre dhe mbarëvajtjes së trajtimeve. Çdo teknik është përgjegjës për lazerin e vet, duke ju lejuar të përqendroheni plotësisht te pacienti juaj.

Për kurbën tuaj të të mësuarit: Pavarësisht nëse është për të filluar në kirurgjinë refraktive ose për të diskutuar praktikat tuaja me kolegët tuaj, ne ju ofrojmë një herë në vit ditë punëtorish teorike dhe praktike. Këto ditë janë një mundësi për të vlerësuar njohuritë dhe praktikat tuaja, për të shkëmbyer me praktikues të përvojave të ndryshme dhe për të zbuluar potencialisht zhvillime teknologjike. Për të mësuar më shumë, shihni seksionin tonë të lajmeve.

 

 1. Qendrat laser, Tirana HTM-VisionAL de Tirana
  • Një kornizë e dedikuar për kirurgjinë refractive. 

Qendrat Laserike, Mjekësore HTM-VisionAL të Tiranës, është krijuar për të lejuar profesionistët shëndetësorë:

 • Për të mirëpritur pacientët në një mjedis të këndshëm, të ngrohtë dhe të rafinuar kushtuar shëndetit dhe rehatisë së syve
 • Të përdorë teknologjitë më të fundit në shërbim të trajtimeve mjekësore dhe kirurgjikale, pajisje të kontrolluara, të verifikuara dhe të sigurta,
 • Të jetë i rrethuar nga staf teknik dhe paramjekësor i trajnuar dhe rigoroz

 

 

 

 • Qendrat e lazerit kanë për qëllim:

Specialistët shëndetësorë që dëshirojnë të zgjerojnë natyrshëm përvojën e tyre me një kompani që siguron vazhdimësinë e angazhimit të saj në bazë të përvojës së fituar dhe frymës së partneritetit.

 • Tek oftalmologët, për trajtime të korrigjimit të shikimit me lazer me excimer dhe femtosecond
 • Implantimi, kirurgjia e kataraktit dhe shpërndarja e implanteve intraokulare të gjeneratës së fundit.

Qendrat e lazerit HTM ndodhen aktualisht në Francë (në Brest, Vire, Orléans,), në Spanjë, me Medicare HTM Iberica (Spanjë). në Poloni me HTM Polska (www.htm-polska.pl) dhe në Tiranë (Shqipëri).

 

 

De services innovants et personnalisés :

1- Krijimi i Qendrës Laserike Tirana&HTM-VisionAL, Eximer&Femto, bën të mundur zhvillimin e fushës së tyre të aplikimit dhe plotësimin e kërkesës, pa presion financiar. Ne u ofrojmë atyre:

 

 • Përdorimi i teknologjive më të kontrolluara në botë
 • Asistencë nga profesionistë të kualifikuar: kjo mbështetje teknike ju lejon të përqendroheni te pacienti
 • Një përvojë përdoruesi
 • Strukturat pritëse për ushtrimin e kirurgjisë me besim të plotë, me:
 • Një ambient mikpritës ideal
 • Komoditet në punë
 • Vende për diskutim që promovojnë besimin, performancën dhe rezultatet e përmirësuara dhe shërbimin ndaj pacientit

 

Certifikimi ISO 9001- 2000

Kompania jonë, e çertifikuar ISO 9001-2000, ju ofron një shërbim cilësor që plotëson kërkesat tuaja.

Angazhimi ynë ndaj kësaj qasjeje, e cila mobilizon fuqimisht aftësitë e kompanisë, u motivua nga dëshira jonë e vazhdueshme për të përmirësuar performancën tonë dhe cilësinë në shërbimin tuaj. Një kërkesë që përforcon marrëdhëniet e bazuara në ashpërsi, efikasitet dhe vlera të përbashkëta.

Kjo qasje është ndërmarrë në të gjitha nivelet e aktivitetit, duke shoqëruar ekipet teknike, administrative, logjistike, shitjes dhe menaxhimit, bën të mundur fuqizimin e përhershëm të përmirësimit të vazhdueshëm të shërbimit tonë.

 

 1. Organigrami i kompanisë sonë

Ekipet tona të kualifikuara ju mbështesin në praktikën tuaj të përditshme dhe në zhvillimin tuaj kirurgjik.

 • Ekipi ynë menaxhues

Benoit

 1. Ekspertiza jonë
  • Shërbimi ynë ndaj klientit

Image 39

 

Shërbimi ynë ndaj klientit për tregtimin DMI ju siguron:

 • Një pritje e ngrohtë telefonike nga ora 8:30 e mëngjesit deri në 6 pasdite nga e hëna në të premte.

 • Instalimi pa depozitë në objektin tuaj dhe rinovimi i pozave tuaja brenda 24 orëve

 • Faturim i shpejtë dhe i dematerializuar.

 • Një dërgesë sa më shpejt të jetë e mundur: Për porosinë e implanteve intraokulare para orës 15:00, ju sigurojmë një dërgesë nga e hëna në të shtunën të nesërmen.

  • Departamenti ynë Teknik

Ekipi ynë teknik, i ri dhe dinamik, është krijuar në të gjithë Francën.

 • Njerëz të kualifikuar në optikë, elektronikë, mirëmbajtje, siguri lazer, anatomi, fiziologji, teknologji biomjekësore...

 • Njerëz të trajnuar nga prodhuesit për të ndjekur procedurat e rregullimit, mirëmbajtjes dhe inspektimit për pajisjet e fiksuara prej tyre.

  • Departamenti ynë i shitjeve

Misioni i ekipit tonë të shitjeve është:

 • Të dëgjojë të gjithë kirurgët për t'u ofruar atyre një shërbim që plotëson kërkesat e tyre.
 • Për të siguruar një lidhje të përhershme me menaxherin tonë teknik dhe menaxherin tonë të cilësisë në mënyrë që t'u përgjigjemi më së miri të gjitha pyetjeve të praktikuesve
  • ​Departamenti ynë i Cilësisë dhe Rregullatorit

Gjatë gjithë këtij procesi të menaxhimit të cilësisë:

 • Ne sigurojmë që produktet dhe pajisjet tona të kenë shenjën CE.

 • Ne kontrollojmë gjurmueshmërinë e produkteve dhe materialeve tona.

 • Ne zgjedhim dhe kontrollojmë cilësinë e furnitorëve tanë.

 • Ne monitorojmë dhe menaxhojmë rastet e mospërputhshmërisë dhe materialivigjilencës.

 • Ne matim periodikisht kënaqësinë e klientëve tanë.

  • Departamenti ynë i marketingut

Për të kënaqur gjithmonë më mirë profesionistët shëndetësorë që na besojnë, ne tani u ofrojmë atyre një shërbim Marketingu për t'i mbështetur në komunikimin e tyre:

 • Ne përcaktojmë një objektiv së bashku (më shumë dukshmëri, rekrutim pacientësh, mjekë të rinj, etj.)

 • Ne zhvillojmë mjetet e tyre të ndryshme të komunikimit (faqja e internetit, identiteti vizual, etj.)

 • Mbështetje e personalizuar dhe shërbim i veçantë

 

 

 1. Notre Politique Qualité

Le 12/07/2017

Shoqëria jonë Medicare-HTM evoluon në një botë gjithnjë e më globale dhe të përqendruar. Qoftë në lidhje me stilin tonë të jetesës apo me plakjen e popullsisë, tregjet tona për miopinë, kataraktet dhe estetikën po rriten.

Nga ana tjetër, rënia e rimbursimeve për institucionet shëndetësore, kriza e sigurimeve shoqërore (etj.) po ulin kapacitetet investuese të specialistëve dhe institucioneve shëndetësore. Prandaj, të gjitha aktet jashtë nomenklaturës përfaqësojnë mundësi të mëdha zhvillimi.

Në të njëjtën kohë, popullsia (pacientët dhe mjekët) është gjithnjë e më kërkuese në marrëdhënien e saj me ofertën e kujdesit shëndetësor. Kjo është arsyeja pse ne i kushtojmë vëmendje të veçantë dëgjimit dhe kuptimit të nevojave të klientëve tanë për të përmbushur kërkesat e tyre.

Aftësia jonë për të investuar në fusha të reja, për të reaguar ndaj tregjeve të reja, cilësia e ofrimit të shërbimit tonë përbëjnë forcën tonë dhe gjithashtu objektivin tonë për të arritur. Kjo kërkon risi, trajnim, cilësi të stafit dhe një përkushtim të veçantë për kënaqësinë e klientëve tanë.

Benoit POUPART
Président Directeur Général

et Stéphane LE BOURHIS                       Pr Pajtim LUTAJ M.D  Ph.D
Vice-Président International                Administrateur VISION l.t.d. Tirana. ALBANIA           

 

télécharger le certificat

Toute l’équipe de Medicare HTM est à votre disposition pour répondre au mieux et dans les plus brefs délais à votre demande.

Image 198Medicare-HTM - Tirana, Albania

2 Jeronim De Rada

1001, Tirana, Albanie

+355682188316,

NIPT:

www.vision-al.com

[email protected]

 

Shërbimi ynë ndaj klientit është në dispozicionin tuaj nga e hëna në të premte nga ora 8:30 deri në 17:30.