Klinika Vision

Ektropion është kthim nga jashtë i bregut të lirë të kapakut të syrit. Pacienti mund të ketë simptoma që lidhen me  lubrifikimin jo të mirë të syrit. Trajtimi medikamentoz është i përkohshëm, me qëllim lehtësimin e simptomave. Menaxhimi definitiv është kirurgjikal.

EDEME PAPILARE+HEMORAGJI+EDEME RETINALE E LOKALIZUAR NE SEKTORIN INTERPAPILO-MAKULAR

NE TERREN TE HIPERTENSIONIT INTRAKRANIAL

Para dhe pas injeksioneve intraokulare me Anti-VEGF

PARA DHE PAS NDERHYRJES
 

Pas interventit me implantim te lentes intraokulare multifokale.

Paciente 28 vjece, Cataracta traumatica që në moshën 5 vjeçare me luksacion parcial të kristalinit, visus 1/10 para operacionit, visus 10/10 pas operacionit! 

Klinika VISION e Syrit: aktiviteti i të cilës është i përqëndruar në DIAGNOZËN me metodat bashkëkohore, EXAMINIMET me aparaturat më moderne të kohës dhe mjekimin e sëmundjeve të Syrit. Trajtimi KIRURGJIKAL me teknikat më moderne si Phako, LASER YAg dhe Argon për trajtimin e Retinopatisë Diabetike. Kirurgjia Refractive me Laser Eximer për trajtimin  e Myopisë, Hypermetropisë dhe Astigmatizmit.(heqjen e syzeve)