Raste Klinike

04 Jun

Ektropion

Ektropion është kthim nga jashtë i bregut të lirë të kapakut të syrit. Pacienti mund të ketë simptoma që lidhen me  lubrifikimin jo të mirë të syrit. Trajtimi medikamentoz është i përkohshëm, me qëllim lehtësimin e simptomave. Menaxhimi definitiv është kirurgjikal.

Lexo më shumë
24 Apr

OKLUZION ARTERIOLAR

EDEME PAPILARE+HEMORAGJI+EDEME RETINALE E LOKALIZUAR NE SEKTORIN INTERPAPILO-MAKULAR

Lexo më shumë
16 Apr

EDEMA PAPILARE BILATERALE

NE TERREN TE HIPERTENSIONIT INTRAKRANIAL

Lexo më shumë
16 Apr

EDEMA MAKULARE CISTOIDE NE TERREN TE CRVO

Para dhe pas injeksioneve intraokulare me Anti-VEGF

Lexo më shumë
16 Apr

pterygium

PARA DHE PAS NDERHYRJES
 

Lexo më shumë
05 Apr

Cataracta subcapsulare posterior ne pacient me miopi alta

Pas interventit me implantim te lentes intraokulare multifokale.

Lexo më shumë
08 Mar

Visus 1/10 në visus 10/10 pas operacionit!

Paciente 28 vjece, Cataracta traumatica që në moshën 5 vjeçare me luksacion parcial të kristalinit, visus 1/10 para operacionit, visus 10/10 pas operacionit! 

Lexo më shumë